България
България
+359 2 418 69 12
office@josped.com
9:00 am - 5:30 pm

Новини

Josped > Новини > Новини > МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ „SHORTSEA CONFERENCE“ – ЛОГИСТИКАТА И КОМБИНИРАНИЯ ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ В ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА

МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ „SHORTSEA CONFERENCE“ – ЛОГИСТИКАТА И КОМБИНИРАНИЯ ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ В ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА

Posted by: AnG3l_j0sped
Категория: Новини

На 1 и 2 септември 2016г. Йобстел България взе участие в годишната международна конференция, посветена на логистиката и комбинирания превоз на товари в Югоизточна Европа – „Shortsea Conference“ , провела се в гр. Пловдив. Компанията ни бе представена от Тодор Дянков (Управител на Йобстел България) като модератор на уъркшоп „Bulgarian Freight Transport Logistics Platform. Stakeholders outlook re partnership,cooperation,collaboration„ и Мартин Екерсторфер (съдружник в Йобстел България и изпълнителен директор на LogCon East), който говори по темата „Intermodal Development Co Modality- Future of the Freight transport. Modal Shift Aim of the EU.Revision of the Combined Transport Directive“.
Конференцията, която очерта насоките на развитие на интермодалния транспорт в България и на Балканския полуостров бе посетена от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, изпълнителните директори на пристанищата Русе, Бургас и Кавала.

Линк към събитието:
http://shortsea.bg/events2016/SEE-Co-Modality2016-Prospect-Broshure.pdf
http://shortsea.bg/event2016.html

АКТУАЛНИ ОБЯВИ ЗА РАБОТА