България
България
+359 2 418 69 12
office@josped.com
9:00 am - 5:30 pm

Йоспед предлага транспортни услуги за агросектора (списание АГРОБИО ТЕХНИКА, брой 7/2020 )

Josped > Новини > Новини > Йоспед предлага транспортни услуги за агросектора (списание АГРОБИО ТЕХНИКА, брой 7/2020 )

Йоспед предлага транспортни услуги за агросектора (списание АГРОБИО ТЕХНИКА, брой 7/2020 )

Posted by: AnG3l_j0sped
Категория: Новини

Йоспед е приeмник на Йобстел България – до 2020г. филиал на JÖBSTL HOLDING Austria. В България стартира през 2016г. Фокус на фирмата е превоз на групажни, частични и цели товари до всяка точка на Европа, транспортиране на опасни товари както и на стоки под температурен режим. Извършва транспортни дейности и между трети страни в Европа. Корпоративният опит в управлението на транспорта и планирането позволява на Йоспед да изработи решение, отговарящо на индивидуалните нужди на клиента. Използва мрежа от качествени превозвачи и партньори с добро ниво на обслужване, по-голяма гъвкавост, точно дефинирани и бързи доставки.

Освен стандартните групажни, частични и цели товари, Йоспед организира проектни и извънгабаритни превози. Фирмата разчита на своята компетентност при специалните и извънгабаритни превози, които не се вписват в обикновените стандарти. Специалистите се грижат за подробното планиране на превоза и маршрута, получаване на необходимите разрешения, избор на подходящо специално транспортно оборудване и най-важното – надеждното и безопасно осъществяване на доставката.

Йоспед работи с редица фирми от агросектора – както с някои от най-големите, така и малки вносители и земеделски производители. Организира качествен и бърз превоз, обикновено директен без претоварване, на машини, торове, семена, оранжерийни системи, готова продукция. За голяма част от селскостопанската продукция е важен транспорт при осигурен температурен режим. Това е един от най-чувствителните аспекти в международната спедиция. Компанията има утвърдено партньорство с превозвачи, разполагащи с хладилни ремаркета, включително мулти-температурни. Реализирани до момента са редица проектни и извънгабаритни превози, съществува възможността за комбиниран превоз по суша и море чрез автомобил и кораб.

 

АКТУАЛНИ ОБЯВИ ЗА РАБОТА