България
България
+359 2 418 69 12
office@josped.com
9:00 am - 5:30 pm
Josped > Новини > Новини > ЙОСПЕД ЕООД е спонсор на Смарт награди и „зелено“ пътуване на деветата Логистична бизнес конференция на БТП 2021.

ЙОСПЕД ЕООД е спонсор на Смарт награди и „зелено“ пътуване на деветата Логистична бизнес конференция на БТП 2021.

Posted by: AnG3l_j0sped
Категория: Новини

На 12 октомври 2021 г. за девети път ще се срещнем  в София Ивент Център за да споделим опит, да се поучим от чуждия, да чуем новото, да се срещнем с колеги и съмишленици.

По традиция в края на ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ ще разиграем томбола с имената на присъстващите в залата и трима от тях ще получат невероятни награди, любезно предоставени от Йоспед и ДСВ Роуд.

Тази година наградите са: смарт часовник, високотехнологичен робот-помощник и електрически скутер.

Smart Apple Watch SE

Един от участниците в конференцията ще си тръгне с модерен и стилен умен часовник. Smart Apple Watch SE е с елегантен дизайн и Sport Band каишка – регулируема. Измерва пулса, проследява съня, изминатото разстояние, изгорените калории, като дори може да известява за обаждания и съобщения. С мощен Apple S5 Dual-Core процесор, голям OLED Retina дисплей, усъвършенствани сензори и функции, които се грижат за физическото състояние и здраве, насърчава към повече движение.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

Следващата награда е високотехнологична прахосмукачка робот. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential е със страхотен дизайн, компактни размери, интелигентно поведение и функции. Робо-помощникът достига мощност на засмукване от 2200Pa, а капацитетът на батерия възлиза на 2500mAh. Също така разполага с голям капацитет на контейнера за прах и функция „моп“. Смарт прахосмукачката може да бъде управлявана изключително лесно с WiFi, като е осигурен пълен контрол над нея от смартфона.

Двете смарт награди  са предоставени от Йоспед с управител Тодор Дянков.

XIAOMI MI Electric Scooter 1S

Един от участниците в конференцията ще потегли със скутер или ще сложи в автомобила си електрическата тротинетка. XIAOMI MI 1S е интуитивен, лесен за управление и сгъваем скутер. Има три практични режима на скорост – за по-бързо движение, пешеходен и стандартен режим. Снабден е с Li-ion батерия с високо ниво на защита до 30 км пробег и 25 км/ч максимална скорост. Разполага с мултифункционално табло, чувствителен датчик за подаване на газ, удобен TPR захват, ново поколение 8.5″ пневматични гуми, предна и задна двойна спирачна система, 2W ултра ярък фар, подобрена задна светлина, предни, странични и задни светлоотразители.

Спонсор на тази „зелена“ награда е ДСВ Роуд с управител Янислав Тотев.

За да не изпуснете възможността да чуете как можете да продавате успешно, как да направите светкавична трансформация на процесите, какъв ще бъде складът на бъдещето, как да правите интелигента логистика, трябва да чуете страхотните лектори, с които ще имате възможността да се запознаете лично.

За да станете част от  бизнес събитието, регистрирайте се за участие още сега ТУК.

Важно е да знаете, че трябва лично да участвате в емоционалния финал на конференцията, когато в залата влиза късметът. Ако бъде изтеглено името на участник, който вече си е тръгнал, той губи наградата, а търсенето на късметлията продължава сред хората, които търпеливо са изчакали да си вземем довиждане.

Генерален партньор на 9.Логистична бизнес конференция е FROTCOM България.

Във връзка с актуалните противоепидемични мерки и заповед РД-01-748/2.9.2021 г. на МЗ ви информираме, че Логистичната Бизнес Конференция има възможност да се проведе при максимална заетост на залата съгласно възможността, която дава заповедта. Изискванията за участие на живо, можете да видите от ТУК

 

Източник: logistika.bg

АКТУАЛНИ ОБЯВИ ЗА РАБОТА